Dopady hypoteční krize na bankovní sektor USA a země EU - Novák, Robert; Burgerová, Jiřina; Ježek, Tomáš, 1940-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Má práce se zaměřuje na dopady finanční krize na bankovní sektor USA a EU zejména po pádu banky Lehman Brothers. První kapitola se zaměřuje na obecné příčiny krize. Druhá kapitola se zaměřuje na rizika, která jsou spojena s bankovním podnikáním. Druhá část mé práce se věnuje pádům jednotlivých bank a finanční pomoci jednotlivých vlád bankovnímu sektoru. V poslední kapitole mé práce hodnotím dopady na české bankovnictví.
Vedoucí práce: Jiřina Burgerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; investiční bankovnictví; bakalářské práce; investment banking; bachelor's theses