Návrh funkcionality IS pro integraci dopravy v oblasti Oxfordshire, Velká Británie - Prokop, Tomáš; Klas, Jan; Jura, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Cílem této práce je vytvořit návrh architektury informačního systému pro integraci dopravy v oblasti Oxfordshire ve Velké Británii. Za pomoci Checklandovi metodologie měkkých systémů analyzuje nejprve účel jednotlivých částí systémů. Následně definuje veškeré aktivity, které vedou ke splnění smyslu všech subsystémů. Struktura této práce je rozdělena do dvou fází, které jsou následující: analýza běžných problémů spojených s integrací dopravy, navrhnutí funkcionality budoucího softwaru na základě získaných požadavků
Vedoucí práce: Jan Klas
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses