Investiční pobídky v ČR - Procházková, Jitka (2009)
Cílem této práce je zmapování dosavadního vývoje a současné podoby systému investičních pobídek v ČR. Dílčí cíl spočívá v posouzení jeho budoucí podoby. Jednotlivé kapitoly se zabývají legislativou vztahující se k investičním pobídkám a srovnáním programů podpory a dosavadního vývoje čerpání investičních pobídek v oblasti zpracovatelského průmyslu a technologických center a center strategických služeb. Poslední kapitola se věnuje aktuálním trendům v oblasti technologických center a center strategických služeb v ČR a jejich srovnání s vyspělým světem.