Investiční pobídky v ČR - Procházková, Jitka; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této práce je zmapování dosavadního vývoje a současné podoby systému investičních pobídek v ČR. Dílčí cíl spočívá v posouzení jeho budoucí podoby. Jednotlivé kapitoly se zabývají legislativou vztahující se k investičním pobídkám a srovnáním programů podpory a dosavadního vývoje čerpání investičních pobídek v oblasti zpracovatelského průmyslu a technologických center a center strategických služeb. Poslední kapitola se věnuje aktuálním trendům v oblasti technologických center a center strategických služeb v ČR a jejich srovnání s vyspělým světem.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; služby; průmysl; investiční pobídky; bakalářské práce; service industries; industries; investment incentives; bachelor's theses