Program Iniciativy Společenství EQUAL - teorie a praxe - Zatloukalová, Zuzana; Němec, Otakar; Trunečková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce pojednává o teorii a praxi Programu Iniciativy Společenství EQUAL (CIP EQUAL), který je financován z Evropského sociálního fondu. Práce popisuje principy, priority, tématické oblasti a opatření CIP EQUAL. Dále jsou v bakalářské práci popsány administrativní povinnosti příjemce. Na závěr je provedeno zhodnocení CIP EQUAL. Zhodnocení CIP EQUAL vychází ze samotné zkušenosti pisatele, tak z výpovědí úřadů práce, které se vyjádřily k využitelnosti produktů, jež byly na základě CIP EQUAL vytvořeny, v jejich regionu.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses