Management financování dynamického růstu malé firmy - Churaňová, Klára (2009)
Cílem mé diplomové práce bylo na základě zjištění a posouzení výhodnosti jednotlivých druhů financování vybrat vhodný zdroj pro růst společnosti W.A.G., minerální paliva, a.s. spojeného s projektem bezobslužných čerpacích stanic Tank & Go. Popisuji zde způsoby financování růstu společnosti, formy získání finančních zdrojů, přeměny právní formy podnikání, formy spolupráce, zdroje státní podnikové podpory a dále je v praktické části vyhodnocuji jako vhodné či nikoliv pro financování projektu Tank & Go dle jednotlivých kritérií majitele společnosti a finanční struktury podniku.