Problémy ekonomické efektivnosti přepravních služeb MKD - Pauliová, Daniela (2009)
Předmětem této práce je zmapování ekonomických aspektů s podnikáním v dopravě souvisejících se zaměřením na tvorbu ceny,následně pak tržeb a na kalkulaci jednotlivých nákladových položek, neboť všechny tyto ekonomické veličiny bezprostředně souvisejí s ekonomickou efektivností.