Problémy ekonomické efektivnosti přepravních služeb MKD - Pauliová, Daniela; Novák, Radek, 1960-; Šmejkal, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Předmětem této práce je zmapování ekonomických aspektů s podnikáním v dopravě souvisejících se zaměřením na tvorbu ceny,následně pak tržeb a na kalkulaci jednotlivých nákladových položek, neboť všechny tyto ekonomické veličiny bezprostředně souvisejí s ekonomickou efektivností.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; ekonomická efektivnost; diplomové práce; economic efficiency; master's theses