Co a kolik toho mohou ekonomové nabídnout hospodářské politice? - Jirásek, Tomáš; Šťastný, Dan, 1974-; Maleček, Petr, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Tématem této práce je analýza hypotézy některých ekonomů, že ekonomie rezignovala na svoji původní orientaci na hospodářskou politiku. Ve své práci se budu zabývat zdůvodněním jejich názorů a potom pomocí vhodného způsobu zkusím tento trend v ekonomické vědě prokázat. Bude se jednat o průzkum ekonomických periodik American Economic Review, Journal of Political Economy a Journal of Labor Economics.
Vedoucí práce: Daniel Šťastný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses