Logistika a životné prostredie - Korbeľová, Miroslava; Pernica, Petr, 1948-; Zelený, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá analýzou minulého, současného a předpokládaného stavu logistiky a jejího dopadu na životní prostředí na Slovensku. Práce je rozdělená do pěti kapitol. První dvě se věnují logistice, dopravě , logistickým sítím a dopravní infrastrukuře na Slovensku. Další tři kapitoly jsou věnovány životnímu prostředí a dopadu logistických procesů na něj. Poslední část je věnovaná možným dopadům současné finanční krize na vývoj logistických sítí.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses