Vývoj české koruny před vstupem do Evropské unie - Kronusová, Hana; Adámková, Vlasta; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce "Vývoj české koruny před vstupem do Evropské unie" se zabývá analýzou vývoje české koruny od jejího vzniku do přistoupení České republiky k Evropské unii. Práce zahrnuje období od počátku české transformace v roce 1990 do roku 2004. Cílem práce je analyzovat měnový vývoj období a současně nastínit souběžný vývoj české ekonomiky.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; česká koruna; bakalářské práce; Czech koruna; bachelor's theses