Podnikatelský plán farmy - Berková, Eva; Svobodová, Ivana, 1969-; Míka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti Výkrm Tagrea, s.r.o., který by potvrdil životaschopnost podnikatelského záměru a posloužil tak při rozhodování potenciálnímu strategickému partnerovi. Práce se skládá ze dvou částí. Teoretické část je členěna do subkapitol, ve kterých je popsána struktura podnikatelskéhoý plánu, jeho uživatelé a důvody pro jeho sestavení. Praktická část se věnuje podnikatelskému záměru ve společnosti, která byla založena za účelem realizace podnikatelského záměru výstavby hal na výkrm drůbeže. Jsou zde rozebrány důvody investiční akce, současná situace v odvětví a následně jsou popsány jednotlivé procesy v rámci společnosti. Práce je zakončena zhodnocením efektivnosti investičního záměru, včetně uvedení případných rizik a návrhů opatření.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses