Nápravná opatření k výsledkům auditu ve firmě - Horálek, Jan (2008)
Hlavním cílem mé diplomové práce je vytvoření Zprávy o přezkoumání vhodnosti, přiměřenosti a efektivnosti systému managementu kvality a environmentu dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001:2005 za rok 2007. Diplomová práce je rozčleněná do dvou částí, které pokrývají jak teoretická východiska, tak i samotnou Zprávu, jež vznikala v konkrétní organizaci. Výsledek mé práce by měl pomoci organizaci, aby zpětně získala certifikát o splnění požadavků norem ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001:2005.