Analýza sporu vo WTO Spor o vývoz cukru z členských zemí EÚ - Kuzmiaková, Zuzana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Táto práce se zapodíva sporem o vývoz cukru ze zemí EU. První část je věnována způsobu řešení sporů ve WTo, jakožto jedné z jejich nejdůležitějších úloh. V druhé části se práce věnuje okolnostem, které vedli ke vzniku sporu. Ve třetí části práce pojednáva o samotné sporu a o událostech, které ho doprovázeli. Poslední, čtvrtá část, je věnována důsledkem sporu. Na dokreslení mohou posloužit informace v přílohách na úplném konci práce.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses