Aspekty účetnictví v autobusové společnosti - Hložek, Vojtěch; Černý, Václav, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce pojednává o osobní autobusové dopravě, její činnosti a specifikaci. Zahrnuje shrnutí všech důležitých právních i daňových úprav, podle kterých se tyto společnosti musí řídit. Jsou zde uvedeny obecné účetní postupy a zákony, ale i specifické normy a nařízení platné pouze pro dopravní podniky jako jsou třeba dotace. Práce ukazuje příklad osobní dopravní společnosti působící na českém trhu.
Vedoucí práce: Václav Černý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; daně; autobusová doprava; dotace; účetnictví; bakalářské práce; taxation; bus service; subsidies; accounting; bachelor's theses