Švédsko a podpora podnikání - Mudráková, Barbora; Steinmetzová, Dana; Hitzgerová, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zpočátku zabývá vývojem švédské ekonomiky, švédskou ekonomikou v současnosti a popisuje, jak Švédsko zasáhla celosvětová hospodářská krize v roce 2008. Druhá kapitola shrnuje silné a slabé stránky švédské ekonomiky. V poslední kapitole je blíže popsáno podnikatelské prostředí ve Švédsku.
Vedoucí práce: Dana Steinmetzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; podnikání; Švédsko; bakalářské práce; business; Sweden; bachelor's theses