Testování úspěšnosti aplikace indikátorů technické analýzy na vybrané akcie ze SPADu - Novotný, Josef; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Záměrem této diplomové práce je testování úspěšnosti aplikace indikátorů technické analýzy na vybrané akcie ze SPADu. Cílem práce je zejména odpovědět na otázku, zda mohlo být obchodování pomocí indikátorů technické analýzy v období finanční krize výhodné s ohledem na možnosti běžného investora. K tomuto účelu byly využity informace o kurzech akcií ČEZu, Komerční banky, Philip Morrisu ČR a Telefónicy O2 C.R.. Sledované období je rozděleno na dvě části. V první části od roku 2002 do 2006 jsou testovány parametry indikátorů a zjistěné optimální parametry jsou aplikovány na následující období od roku 2007 až do března 2009.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; oscilátory; diplomové práce; oscillators; master's theses