Textilní průmysl se zaměřením na výrobu přízí (případová studie firmy Dotex) - Bártová, Adéla; Vošta, Milan, 1962-; Kašpar, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá textilním a oděvním průmyslem,dále popisuje výrobu přízi a v závěru konkrétní firmu vyrábějící příze.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; oděvy; textil; příze; bakalářské práce; clothes; textile; yarns; bachelor's theses