Vliv globálního produktu na spotřební chování - Nováková, Martina; Štrach, Pavel; Kincl, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
není k dispozici ...
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses