Public Private Partnership a jeho využití v aktivní politice zaměstnanosti - Kaloč, Jiří; Kapinusová, Jana; Czesaný, Slavoj, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Ve své bakalářské práci se chci zabývat spoluprací veřejného a soukromého sektoru na poli vzdělání a politiky zaměstnanosti. Mým cílem bude rozbor přínosů a možných rizik PPP jako nástroje v boji s nezaměstnaností. Teoretický pohled na charakteristiky a typy PPP projektů a analýza situace v ČR mi pomohou určit, jaké cíle by si PPP projekty měly klást. Dále se chci zaměřit na možnosti využití tohoto partnerství v oblasti vzdělání u nás. Zhodnotím specifika PPP v této oblasti a shrnu zahraniční zkušenosti, které by mohly pomoci v realizaci projektů u nás.
Vedoucí práce: Jana Kapinusová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; soukromý sektor; veřejný sektor; bakalářské práce; private sector; public sector; bachelor's theses