Zúčtovací vztahy - Hulešová, Anna (2009)
Předmětem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s tématem zúčtovacích vztahů. Protože je tato oblast velice rozsáhlá, zaměřím se na oblast zúčtovacích vztahů z obchodního styku. Tématické celky obsahují kromě teoretické části i část praktickou (účtová schémata a příklady).