Zúčtovací vztahy - Hulešová, Anna; Randáková, Monika, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem této bakalářské práce je seznámit čtenáře s tématem zúčtovacích vztahů. Protože je tato oblast velice rozsáhlá, zaměřím se na oblast zúčtovacích vztahů z obchodního styku. Tématické celky obsahují kromě teoretické části i část praktickou (účtová schémata a příklady).
Vedoucí práce: Monika Randáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses