Hospodářský vývoj Švédska - Tobrmanová, Jana; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce popisuje vývoj švédské ekonomiky od fáze industrializace, přes vrcholné období až po krizi na přelomu 80. a 90. let minulého století. Druhá část zahrnuje vstup Švédska do EU, jeho postoj k přijímání společné evropské měny a vývoj základních makroekonomických ukazatelů od roku 1995 po současnost. V závěru práce je zhodnocení za minulý rok a predikce dalšího vývoje švédského hospodářství.
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Švédsko; bakalářské práce; Sweden; bachelor's theses