Komparace marketingové strategie společnosti Nestlé v České republice a v Latinské Americe - Colmenárez García, Anna Carolina (2009)
Tato práce srovnává marketingové strategie uplatňované společností Nestlé na českém a na latinskoamerickém trhu. Dále se orientuje na vlivy kultury na rozhodování nadnárodní společnosti a účinky ekonomického, politického, sociálního a kulturního prostředí na mezinárodní podnikání této firmy, zvláště v jejím marketingovém plánu.