Komparace marketingové strategie společnosti Nestlé v České republice a v Latinské Americe - Colmenárez García, Anna Carolina; Král, Petr, 1979-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce srovnává marketingové strategie uplatňované společností Nestlé na českém a na latinskoamerickém trhu. Dále se orientuje na vlivy kultury na rozhodování nadnárodní společnosti a účinky ekonomického, politického, sociálního a kulturního prostředí na mezinárodní podnikání této firmy, zvláště v jejím marketingovém plánu.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; mezinárodní marketing; Latinská Amerika; bakalářské práce; international marketing; Latin America; bachelor's theses