Logistika firmy Gefco - Severová, Petra; Pernica, Petr, 1948-; Novotný, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce je zaměřena na aplikaci logistiky u konkrétního poskytovatele logistických služeb. V teoretické části se zabývám vývojem logistiky, typy a články logistického řetězce, logistickým řetězcem v automobilovém průmyslu. V aplikační části se zaměřuji na společnosti GEFCO a automobilového výrobce TPCA. Analyzuji současný stav, standardní a nestandardní činnosti oddělení GEFCO Overland. Dále se zabývám vyhodnocením dotazníkového šetření, zjištěním případných problémů a navrhnutím vlastních řešení jednotlivých problémů oddělení, které přispějí ke zvýšení výkonnosti, efektivity oddělení, snížení potřebných nákladů, poskytování hodnotnějších služeb zákazníkům.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses