Praktické využití systému mainframe - Valášek, Petr; Střížová, Vlasta, 1946-; Bauer, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Mainframe systém není moc známý, proto cílem předkládané práce je jeho vysvětlení a vytvoření praktických příkladů. Ty usnadní činnost budoucím uživatelům a mohou být použity jako vzor. Pro zavedení příkladů do praxe, se předpokládá základní znalost programování a orientace v dané oblasti. Popisovaný systém a příklady jsou zobecněním teoretických a praktických zkušeností autora. Po přečtení této práce by měl čtenář získat všeobecný přehled o této oblasti.
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses