Interakce zdanění a tržních cen - Špírková, Veronika; Klazar, Stanislav, 1974-; Teklý, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Má bakalářská práce se zabývá zkoumáním vlivu zdanění na tržní ceny výrobků, které podléhají spotřebním daním a dani z přidané hodnoty. Cílem bude zjištění, jaký mají dopad změny daňových sazeb na ceny produkce, jakým způsobem ovlivní spotřebitelské chování a na koho bude přesunuto daňové břemeno. Pro analýzu byly vybrány tyto výrobky: pivo, cigarety Petra a Natural 95.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses