Úloha mezinárodních organizací v období globalizace - Pitkina, Anastasiya; Jiránková, Martina, 1967-; Řehořová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce pojednává o úloze mezinárodních organizací v současném globalizovaném světě. Podává přehled o postavení a činnosti dvou globálních finančních institucí -- Mezinárodního měnového fondu a Světové banky, a jedné globální obchodní instituce -- Světové obchodní organizace.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses