Úloha medzinárodných organizácií vo svetovej ekonomike - Kuchárová, Oľga; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první kapitole jsou popsané předpoklady vzniku a vývoj mezinárodních organizací, jejich charakteristika a dělení. Druhá kapitola je věnovaná úloze Mezinárodního měnového fondu, třetí Mezinárodní bance pro obnovu a rozvoj, čtvrtá Světové obchodní organizaci a pátá Konferenci o obchodu a rozvoji. Každá kapitola obsahuje stručnou charakteristiku organizace, popis základních cílů a podrobnou analýzu úloh v průběhu jejího vývoje až po současnost.
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; úlohy; bakalářské práce; problems, exercises, etc; bachelor's theses