Finanční analýza společnosti LINET spol. s r. o. - Fišer, Karel (2009)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti LINET spol. s r.o. a zaměřit se na finační situaci společnosti. Analýza byla provedena za hospodářské roky 2003/2004-2007/2008. V úvodu práce je popsán postup finanční analýzy,v teoretické části jsou popsány použité nástroje a metodiky jejich výpočtu a v praktické části jsou výpočty jednotlivých nástrojů. Dosažené výsledky jsou vždy slovně okomentovány a porovnány s průměrnými výsledky v oboru.V závěru práce je zhodnocena celková situace společnosti a návrhy na její zlepšení.