Finanční analýza společnosti LINET spol. s r. o. - Fišer, Karel; Vochozka, Marek, 1976-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti LINET spol. s r.o. a zaměřit se na finační situaci společnosti. Analýza byla provedena za hospodářské roky 2003/2004-2007/2008. V úvodu práce je popsán postup finanční analýzy,v teoretické části jsou popsány použité nástroje a metodiky jejich výpočtu a v praktické části jsou výpočty jednotlivých nástrojů. Dosažené výsledky jsou vždy slovně okomentovány a porovnány s průměrnými výsledky v oboru.V závěru práce je zhodnocena celková situace společnosti a návrhy na její zlepšení.
Vedoucí práce: Marek Vochozka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses