Sociální a ekonomický rozvoj města Jihlavy - Chalupský, Ladislav; Jetmar, Marek, 1976-; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá rozborem faktorů ovlivňujících rozvoj města Jihlavy. Tyto faktory jsou popsány v první analytické části, po které následuje SWOT analýza. Jedná se o obyvatelstvo, ekonomiku, bydlení, životní prostředí, cestovní ruch a infrastrukturu (občanskou, technickou a dopravní). V další části práce jsou řešeny strategické a plánovací dokumenty města. Tyto dokumenty jsou zhodnoceny především podle toho, jak se naplňují v praxi.
Vedoucí práce: Marek Jetmar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses