Systém hodnocení zaměstnanců v organizaci - Dvořáková, Gabriela; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Název této práce je hodnocení pracovníků v podniku TRW Autoelektronika s.r.o. Cílem této práce je zhodnocení fungování současného systému hodnocení a návrh postupu při tvorbě kompetenčního modelu pro tuto společnost.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses