The innovative policy of France - Ročková, Simona; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zaměřuje na oblast inovací a inovační politiky. Definuje tyto termíny. Příkladným státem, na kterém práce uvádí různé druhy podpory inovací a popisuje inovační politiku, je Francie. Práce analyzuje současný stav inovační politiky tohoto státu, rozebírá vliv na jeho celkový ekonomický vývoj, jeho obchodní a platební bilanci a porovnává podporu výzkumu a rozvoje se světem.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; inovace; bakalářské práce; innovations; bachelor's theses