Vliv vstupu ČR do EU na obchod s vybranou zemí - Mrnuštík, Jan; Sato, Alexej, 1952-; Daněk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Vliv vstupu ČR do EU na obchod s vybranou zemí Latinské ameriky. Posouzení stávající situace, prognózy a trendy.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Chile; Latinská Amerika; bakalářské práce; Chile; Latin America; bachelor's theses