Zvláštnosti obchodního jednání s alžírským partnerem - Štorková, Jitka; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat způsoby a taktiky obchodního vyjednávání v Alžírsku. To zahrnuje mnoho odlišností a specifik, která by měl každý obchodník přijíždějící do této země vyjednávat znát. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola poskytuje základní informace o teritoriu, s ohledem na historii, demografické údaje, ekonomické nebo politické charakteristiky. Druhá kapitola se zaměřuje na hlavní kulturní odlišnosti Alžírska, které se rovněž promítají do obchodního jednání. Třetí kapitola tvoří nejdůležitější část práce. Zabývá se samotnými zvláštnostmi obchodního vyjednávání v této zemi. Poslední kapitola stručně zmiňuje vybraná specifika alžírského trhu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; obchodní jednání; Alžírsko; bakalářské práce; negotiation in business; Algeria; bachelor's theses