Obchodní a kulturní zvláštnosti Spojených arabských emirátů - Blažková, Tereza; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem bakalářské práce je využití znalostí obchodních a kulturních specifik k navázání a posílení obchodních vztahů českých exportérů se Spojenými arabskými emiráty. K dosažení tohoto cíle by měly napomoci následující čtyři kapitoly, do kterých je bakalářská práce členěna. První kapitola je věnována samotnému představení SAE. Druhá kapitola popisuje kulturní odlišnosti. Ve třetí kapitole se setkáme s rozdíly v oblasti obchodu a poslední kapitola obsahuje popis vstupu české společnosti na emirátský trh.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses