Ekonomický aspekt využití sluneční energie na příkladu fotovoltaické elektrárny - Kollerová, Ivona; Vošta, Milan, 1962-; Němeček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce pojednává o obnovitelných zdrojích jako budoucí alternativě k současnému neutěšenému stavu neobnovitelných zdrojů. Z praktického hlediska se práce zabývá procesem výstavby fotovoltaické elektrárny z pohledu potenciálního investora. Součástí práce je rovněž ekonomické zhodnocení investice do fotovoltaické elektrárny a propočet předpokládané návratnosti této investice.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses