Využití jednotlivých komunikačních nástrojů v přímém marketingu - Vacek, Vladimír; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá problematikou využití jednotlivých komunikačních nástrojů přímého marketingu. V první části je direct marketing charakterizován, je popisována historie a vymezen databázový marketing. Dále jsou analyzovány jednotlivé komunikační nástroje, jejich výhody a nevýhody. V závěru je na základě zjištěných skutečností navržen funkční věrnostní program pro módní řetězec. V rámci tohoto programu jsou vhodně aplikovány komunikační nástroje prezentované v teoretické části. Součástí je kalkulace odhadovaných nákladů.
Vedoucí práce: Petr Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; přímý marketing; telemarketing; bakalářské práce; direct marketing; telemarketing; bachelor's theses