Založení a vznik společnosti s ručením omezeným - Raiskupová, Anna; Kalinová, Miluše, 1952-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato práce se zabývá založením a vznikem společnosti s ručením omezeným. V úvodu je společnost s ručením omezeným definována a pomocí základních znaků charakterizována. Dále jsou popisovány jednotlivé kroky vedoucí k založení společnosti a jejímu vzniku. Podrobněji je popsán obchodní rejstřík. Některé náležitosti jsou ukázány na existující společnosti s ručením omezeným.
Vedoucí práce: Miluše Kalinová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; společenská smlouva; bakalářské práce; social contract; bachelor's theses