Franchising jako metoda vstupu na trh - Čapek, Jan; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá franchisingem jako možnou formou vstupu na trh. Předkládaná práce je rozdělena na dvě stěžejní části. První z nich je tvořena obecnými definicemi a pojmy z oblasti franchisingu, druhá část popisuje konkrétní model franchisového konceptu v České republice. Cílem této bakalářské práce je aplikace získaných teoretických znalostí na případu fungujícího franchisového konceptu společnosti Remax Česká republika.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; franchising; bakalářské práce; franchising; bachelor's theses