Franchising jako forma vstupu na trh - Sedlářová, Alena; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tématem této bakalařské práce je Franchising jako forma vstupu na trh. Samotná práce je rozdělena do 3 částí. První je věnována teorii franchisingu obecně (druhy franchisingu, jeho výhody, nevýhody, možnosti financování,apod.). Druhá část se zabývá franchisingem v České republice a obsahuje také popis několika franchisových příležitostí na našem trhu. Třetí kapitola je zaměřena na legální aspekty této problematiky, právní prostředí a hlavně franchisingovou smlouvu a kapitola je uzavřena popisem případu Pronuptia, jednoho z nejvýznamějších soudních sporů této oblasti.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; franchising; bakalářské práce; franchising; bachelor's theses