Multikulturalismus v mezinárodníh vztazích Případová studie Quebek - Hofmanová, Hana; Lehmannová, Zuzana, 1951-; Jeníčková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem práce je prozkoumat současné přístupy ke studiu multikulturalismu a tyto přístupy zhodnotit. Následně je cílem zkoumat relevanci multikulturních teorií na konkrétním případu Quebeku a Kanady s přihlédnutím k možnému přežití či ztráty národní identity.
Vedoucí práce: Zuzana Lehmannová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses