Činnost organizací zabývajících se rozvojem cestovního ruchu v kraji Vysočina - Studničková, Iveta (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení cestovního ruchu na území kraje Vysočina. Na základě průzkumu byly vymezeny organizace, které do řídící struktury cestovního ruchu v kraji zasahují a podílejí se tak na rozvoji cestovního ruchu na Vysočině. Po důkladné analýze jejich činností a pravomocí byla následně celá organizační struktura řízení cestovního ruchu v kraji Vysočina zhodnocena.