Činnost organizací zabývajících se rozvojem cestovního ruchu v kraji Vysočina - Studničková, Iveta; Jarolímková, Liběna; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Bakalářská práce se zabývá problematikou řízení cestovního ruchu na území kraje Vysočina. Na základě průzkumu byly vymezeny organizace, které do řídící struktury cestovního ruchu v kraji zasahují a podílejí se tak na rozvoji cestovního ruchu na Vysočině. Po důkladné analýze jejich činností a pravomocí byla následně celá organizační struktura řízení cestovního ruchu v kraji Vysočina zhodnocena.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses