Inovační politika, strategie a podpora exportu Itálie - Procházka, Ondřej; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Problém problémů italské ekonomiky v posledních letech je zastavení procesu ekonomického růstu, z čehož pramení krize mezinárodní konkurenceschopnosti produktivního systému. V již tak opožděném evropském vlaku je ekonomika Itálie mezi posledními vagóny. Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu současné ekonomické charakteristiky Itálie, její inovační politikou a inovačními strategiemi, které by mohli podpořit její ekonomický růst.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Itálie; bakalářské práce; Italy; bachelor's theses