Obchodní jednání s finským partnerem - Suková, Lenka (2009)
Práce se zabývá obchodním jednáním s finským partnerem. V první části se nachází charakteristika Finské republiky a jejího současného prostředí. Druhá část je věnována hlavním prvkům finské kultury a společnosti. Třetí část pojednává o obchodním jednání ve Finsku. Poslední část tvoří praktický výzkum na téma obchodní jednání s finským partnerem, kterého se účastnily české firmy vyvážející do Finska. Výzkum byl prováděn prostřednictvím dotazníku.