Obchodní jednání s finským partnerem - Suková, Lenka; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce se zabývá obchodním jednáním s finským partnerem. V první části se nachází charakteristika Finské republiky a jejího současného prostředí. Druhá část je věnována hlavním prvkům finské kultury a společnosti. Třetí část pojednává o obchodním jednání ve Finsku. Poslední část tvoří praktický výzkum na téma obchodní jednání s finským partnerem, kterého se účastnily české firmy vyvážející do Finska. Výzkum byl prováděn prostřednictvím dotazníku.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Finsko; obchodní jednání; bakalářské práce; Finland; negotiation in business; bachelor's theses