Specifika obchodu a podnikání v Itálii a spolupráce s ČR na příkladu italských firem - Kupková, Klára; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Pokorná, Vlasta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce popisuje podnikatelské prostředí v Itálii a je rozdělena na 4 kapitoly. První kapitola popisuje Itálii jako zemi. Další kapitola pojednává o hlavních makroekonomických ukazatelích a charakteristikách italského podnikatelského prostředí. Třetí kapitola rozebírá hlavní aspekty italské kultury a jejich vliv na obchodní jednání a podnikovou kulturu. Poslední kapitola popisuje obchodní vztahy mezi Českou republikou a Itálií.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Itálie; diplomové práce; Italy; master's theses